Formules voor vergaderingen & events

Hotel Koffieboontje biedt u de mogelijkheid om uw professioneel event te omkaderen met koffiepauzes, maaltijden, banketten, broodjeslunch, enz.

Van businessmeetings en kleine conferenties tot bedrijfsfeesten met muziek en dans; u kan bij ons terecht voor een succesvolle organisatie.

Feest- & Groepsmaaltijden

U kan bij ons terecht voor een geslaagde feest- of groepsmaaltijd gaande van een eenvoudige walkingdiner met hapjes en een glaasje tot een heel uitgebreide gastronomisch diner. Kies uit één van onze opgestelde menu’s of graag stellen we samen met u een aangepaste offerte op. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Van zakenlunch tot groepsdiner

De uitgebreide faciliteiten van Hotel Koffieboontje bieden u talrijke opties ongeacht uw budget! Buffetten of menu's zijn slechts een kleine greep uit de talloze mogelijkheden die wij uw groep of uw evenement kunnen aanbieden. Het hotel beschikt immers ook over een brasserie en een a-la-carte restaurant.

Residentiele Seminaries

Seminaries voor meerdere dagen zijn ook mogelijk in ons hotel.  U en uw gasten overnachten in onze kamers en genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.  Afhankelijk van de door u gekozen periode en aantal gereserveerde kamers, geven wij u graag een voordeeltarief.  Voor meer informatie kan u steeds bij ons terecht.